Produkce a kontrola kvality
Přestože zpracováváme pouze vybrané suroviny, musí pečlivá cesta ke špičkové kvalitě vést systémem přísných kontrol.
Až 260 kontrol
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami. Přes rozbory půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, začneme s laboratorním testováním. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.
HiPP laboratoř patří k nejlepším v Evropě
Se svým technickým vybavením dokáže naše laboratoř vyfiltrovat přibližně 1 200 možných reziduí škodlivých látek. Míra přesnosti je ohromující: Zjistili bychom i jedno zrnko soli v 50 metrů dlouhém plaveckém bazénu.