Výroba a kontrola kvality mléka HiPP
Přestože používáme pouze výběrové ingredience, vede naše důsledná cesta k nejlepší kvalitě přes systém přísných kontrol.
Nejméně 260 kontrol
Obsah každé skleničky prochází systémem zabezpečení jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy a analýzy surovin až po testování hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoliv nepatřičnou látku, nebudou se tyto suroviny vůbec zpracovávat.
Laboratoř HiPP patří k nejlepším v Evropě
Technické vybavení naší laboratoře umožňuje vyfiltrovat asi 1 200 možných reziduí v tak malých množstvích, jaká jsou srovnatelná se zrnkem soli v padesátimetrovém plaveckém bazénu.